Z nedávných průzkumů se ukazuje, že Češi konzumují příliš masa. Je potřeba na změnu a období jara je pro detoxikaci a odlehčení organismu jako stvořené! Nechte se inspirovat naším receptem, který nebude „těžký“ pro váš žaludek ani peněženku.

Na recept potřebujete:
1 cuketu
3 rajčata
hrst čerstvé bazalky
vejce (podle počtu strávníků)
sůl, pepř
olivový olej

Postup:
Cuketu a rajčata omyjeme a osušíme. Rajčata nakrájíme na měsíčky a cuketu na půlkolečka. Na větší pánev kápneme trošku olivového oleje a poté přidáme nakrájenou zeleninu. Necháme chvilku opékat, osolíme, opepříme a posypeme otrhanými lístky bazalky. Po chvíli směs na pár místech rozhrňte tak, aby vznikla volná plocha pro vyklepnutí vajíček. Pánev zakryjte poklicí a duste tak dlouho, dokud nebudou vejce hotová. 

Hotový pokrm podávejte s pečivem.

Foto: Depositphotos/free photos

Léta se věnuje nejstarší medicíně světa ajurvédě, aromaterapii a józe a stále se zdokonaluje dalším studiem.